Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Verzekerd én dezelfde dag hersteld, dát is de toekomst.

logo-young-en-parker

In samenwerking met Young en Parker International bieden wij aantal zeer gunstige verzekeringspakketten aan voor smartphones en tablets. Zo heeft u al een verzekering vanaf €2,00 per maand.

 

mannetje-smartphone

 

Uw smartphone is meer en meer onderdeel geworden van uw dagelijkse leven. Een alleskunner waar u enorm aan hecht. Daarom kiest u voor een smartphone waar u zich mee identificeert en waar u snel en efficiënt gebruik van kunt maken.

Door het intensieve gebruik van uw smartphone is de kans op schade ook aanzienlijk gegroeid. Niet alleen wordt de smartphone steeds mooier en kwetsbaarder, ze worden ook steeds groter en kostbaarder. Door de groei in gebruik en afmetingen ontstaat er ook een groei in schadegevallen met mobiele devices.
Doordat deze devices massaal bij de wa en inboedel verzekeraars werden geclaimd hebben verzekeraars hun polissen en hiermee hun voorwaarden voor declareren van mobiele apparatuur op grote schaal aangescherpt.
De zogeheten all-inclusief verzekeringspolis is een van de weinige die de schade aan mobiele apparatuur vaak nog wel dekt maar de overige polissen volstaan veelal niet meer om de schade aan uw smartphone of tablet te declareren.

Om op deze markt in te spelen zijn er een groot aantal verzekeraars die verzekeringen speciaal voor mobiele apparatuur in het leven hebben geroepen. Deze verzekeringen bestaan al geruime tijd maar worden door voorwaarden als het hoge eigen risico en de veel te lange reparatieduur van hun toestel veelal niet meer ingezet door de verzekeringnemer.

Door de bovenstaande voorwaarden is het voor de consument en met name voor de zakelijke consument vaak aantrekkelijker om de schade buiten de verzekeraar om te laten herstellen ook al is het toestel verzekerd. Dit enkel en alleen omdat men dan profiteert van een kortere reparatieduur waardoor het toestel vaak in 30 minuten en uiterlijk de volgende dag al hersteld is. De kosten wegen hierin niet meer op tegen de baten die de consument ervaart van zijn device.

De mogelijkheden
en prijzen

‘Zorgeloos genieten van je smartphone met een verzekering via Jan Gorter iPhone reparatie’

Meer weten?
Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op www.mobile4sure.nl
T. 0900 – 20 21 390 (€ 0,55 p/min) | E-mail: info@mobile4sure.nl

Neem gerust
contact op

Wij zijn dagelijks van 10:00-20:00 telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •