Verzekerd én dezelfde dag hersteld, dát is de toekomst.

logo-young-en-parker

In samenwerking met Young en Parker International bieden wij als dealer en partner van www.displayverzekering.nl een zeer interessant en gunstig verzekeringspakket aan voor smartphones en tablet. Zo bent u al verzekerd voor de schade aan uw scherm of display voor €2 per maand.

mannetje-smartphone

 

Uw smartphone is meer en meer onderdeel geworden van uw dagelijkse leven, een alleskunner waar u enorm aan hecht.
U kiest een iPhone omdat die eenvoudig en efficiënt is in gebruik maar door het intensieve gebruik van uw iPhone is de kans op schade ook aanzienlijk gegroeid. Niet alleen wordt de iPhone steeds mooier en kwetsbaarder, ze worden ook steeds groter en kostbaarder. Door de groei in gebruik en afmetingen ontstaat er ook een groei in schadegevallen met mobiele devices.

Om op deze markt in te spelen zijn er een groot aantal verzekeraars die verzekeringen speciaal voor mobiele apparatuur in het leven hebben geroepen. Deze verzekeringen bestaan al geruime tijd maar worden door voorwaarden als het hoge eigen risico en de veel te lange reparatieduur van hun toestel veelal niet meer ingezet door de verzekeringnemer.

Door de bovenstaande voorwaarden is het voor als consument vaak aantrekkelijker om de schade buiten de verzekeraar om te laten herstellen ook al is het toestel verzekerd. Dit enkel en alleen vanwege de kortere reparatieduur waardoor het toestel vaak in 30 minuten en uiterlijk de volgende dag al hersteld is. De kosten wegen hierin niet meer op tegen de baten die de consument ervaart van zijn device.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

‘Zorgeloos genieten van je smartphone of tablet met een schermverzekering van Displayverzekeren.nl’

‘Per ongeluk je smartphone of tablet laten vallen, direct een barst in je display. Een reparatie kost meestal veel geld!

Display verzekeren voor 2 euro per maand.

Met een displayverzekering is alleen verzekerd wat jij belangrijk vindt, namelijk het beeldscherm. Niets meer en niets minder.
De display van iedere smartphone of tablet kan worden verzekerd! En dat voor slechts 2 euro per maand!

Schade aan je display wordt altijd vergoed! Geen ingewikkelde schadeprocedures dus. En wanneer je de displayverzekering bij Jan Gorter iPhone reparatie en service afsluit verzorgen wij ook de reparatie. Snel en professioneel! Zo hoeft u nooit meer lang te wachten op uw toestel of deze op te sturen met alle bijbehorende risico’s en rompslomp.

De voorwaarden
Displayverzekering.nl wil graag zo transparant mogelijk zijn. Dat is wel zo prettig. De belangrijkste voorwaarden

-Elke smartphone of tablet, jong of oud, kan worden verzekerd tot een bedrag van 250 euro. (Houd er rekening mee dat wanneer je toestel ouder is dan 14 dagen er een no-claim periode van 3 maanden geldt)
-De verzekering is inclusief 21% assurantiebelasting en je betaalt eenmalig de poliskosten à 3 euro
-De minimaal looptijd van de verzekering is 12 maanden. Na 12 maanden kun je de verzekering maandelijks opzeggen
-Afhankelijk van hoe vaak je je display hebt laten repareren, wordt het eigen risico bepaald. 1e schade: 25 euro, 2e schade: 45 euro, 3e schade of meer: 65 euro

Meer weten?
Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op www.displayverzekering.nl.
T. 0900 – 20 20 759 (€ 0,55 p/min) | E-mail: info@displayverzekering.nl

Neem gerust
contact op

Wij zijn dagelijks van 10:00-20:00 telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •