Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Verzekerd én dezelfde dag hersteld, dát is de toekomst.

logo-young-en-parker

In samenwerking met Young en Parker International bieden wij als dealer en partner van www.mobile4sure.nl een aantal zeer gunstige verzekeringspakketten aan voor smartphones en tablets. Zo heeft u al een verzekering vanaf €3,99 per maand.

 

mannetje-smartphone

 

Uw smartphone is meer en meer onderdeel geworden van uw dagelijkse leven. Een alleskunner waar u enorm aan hecht. Daarom kiest u ook een smartphone waar u zich mee identificeert en waar u snel en efficiënt gebruik van kunt maken.

Door het intensieve gebruik van uw smartphone is de kans op schade ook aanzienlijk gegroeid. Niet alleen wordt de smartphone steeds mooier en kwetsbaarder, ze worden ook steeds groter en kostbaarder. Door de groei in gebruik en afmetingen ontstaat er ook een groei in schadegevallen met mobiele devices.
Doordat deze devices massaal bij de wa en inboedel verzekeraars werden geclaimd hebben verzekeraars hun polissen en hiermee hun voorwaarden voor declareren van mobiele apparatuur op grote schaal aangescherpt.
De zogeheten all-inclusief verzekeringspolis is een van de weinige die de schade aan mobiele apparatuur vaak nog wel dekt maar de overige polissen volstaan veelal niet meer om de schade aan uw smartphone of tablet te declareren.

Om op deze markt in te spelen zijn er een groot aantal verzekeraars die verzekeringen speciaal voor mobiele apparatuur in het leven hebben geroepen. Deze verzekeringen bestaan al geruime tijd maar worden door voorwaarden als het hoge eigen risico en de veel te lange reparatieduur van hun toestel veelal niet meer ingezet door de verzekeringnemer.

Door de bovenstaande voorwaarden is het voor de consument en met name voor de zakelijke consument vaak aantrekkelijker om de schade buiten de verzekeraar om te laten herstellen ook al is het toestel verzekerd. Dit enkel en alleen omdat men dan profiteert van een kortere reparatieduur waardoor het toestel vaak in 30 minuten en uiterlijk de volgende dag al hersteld is. De kosten wegen hierin niet meer op tegen de baten die de consument ervaart van zijn device.

De mogelijkheden
en prijzen

‘Zorgeloos genieten van je smartphone of tablet met een allrisk verzekering van Mobile4Sure’

Wereldwijd verzekerd vanaf €3,99 per maand!
Met een verzekering van Mobile4Sure is jouw smartphone of tablet wereldwijd verzekerd tegen alle mogelijke schades en ongelukken. Afhankelijk van de toestelwaarde wordt het maandbedrag bepaald:

Toestelwaarde:

tot €249 €3,99 per maand
€250 – €499 €6,99 per maand
€500 – €749 €9,99 per maand
€750 – €1000 €12,99 per maand

Met een Mobile4Sure verzekering ben jij bij schade snel weer mobiel en wanneer je de verzekering bij Jan Gorter iPhone reparatie en service afsluit verzorgen wij tevens de reparatie. Snel, professioneel en vaak nog dezelfde dag gerepareerd. Geen weken wachttijd maar gewoon de zelfde dag aanmelden en laten repareren. U hoeft verder niets te doen. De verzekering ontvangt de factuur en deze wordt rechtstreeks door de verzekeraar aan ons voldaan. U betaald uiteraard alleen uw eigen risico. Deze kosten worden vervolgens automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

De belangrijkste voorwaarden:

-Met een verzekering van Mobile4Sure ben je verzekerd tegen: Val-, stoot- en waterschade, diefstal (aantoonbaar), misbruik gesprekskosten tot € 2.500, verlenging fabrieksgarantie;

– De premie wordt maandelijks geïncasseerd en je betaalt eenmalig de poliskosten à €12,50;

-Toestel mag niet ouder zijn dan één jaar. Is het toestel ouder dan 14 dagen dan geldt er een no-claim periode van 3 maanden

-De minimaal looptijd van de verzekering is 12 maanden. Na 12 maanden kun je de verzekering maandelijks opzeggen

-Bij schade of vervanging van het toestel wordt een eigen risico van €50 gerekend.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op www.mobile4sure.nl
T. 0900 – 20 21 390 (€ 0,55 p/min) | E-mail: info@mobile4sure.nl

Neem gerust
contact op

Wij zijn dagelijks van 10:00-20:00 telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •